Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Een stel zit samen op een dateEen stel zit samen op een date
Gidsen
Content Specialist
Laatste upate:20/08/2024

Verrijk je seksleven met Play Sheets

Laten we eerlijk zijn. Praten over onze seksuele verlangens, fantasieën en grenzen kan soms best lastig zijn. Maar als er nu eens een leuke, gemakkelijke manier is om die sappige gesprekken te voeren? We heten je welkom in de wereld van de Plays Sheets!

Play Sheets kunnen een handig hulpmiddel zijn om jou en je partner te helpen ontdekken wat jullie leuk vinden, waar jullie nieuwsgierig naar zijn en waar jullie de grens trekken. Zonder dat het ongemakkelijk wordt.

Klinkt goed, toch? En raad eens? We hebben er een speciale verrassing voor je: een kant-en-klaar Sinful Play Sheet die je kunt downloaden!

Dus ga met ons mee op deze ontdekkingsreis, om te leren wat Play Sheets zijn, hoe je ze kunt gebruiken en hoe je jouw eigen Play Sheet kunt maken!

Wat is een Play Sheet eigenlijk?

Een Play Sheet is als het ware een gepersonaliseerd menu van je seksuele trek. Hmmm... krijg je al trek?

Het is een vragenlijst die een scala aan activiteiten beslaat, van mild tot wild, zodat jij en je partner kunnen delen wat jullie leuk vinden, waar jullie nieuwsgierig naar zijn en wat absoluut verboden terrein is. 

Door er een in te vullen, maak je niet alleen de weg vrij voor leuke nachten, je zorgt er ook voor dat alles vrijwillig is en voor jullie allebei comfortabel aanvoelt.

Een vrouw die in bed ligt te schrijven

Hoe gebruik je een Play Sheet

1 - Apart invullen

Beide partners moeten hun Play Sheet zelfstandig invullen zonder dat de ander erbij zit. Als jullie de vragenlijst tegelijkertijd invullen, raden we aan om het in verschillende kamers te doen. Hierdoor kun je eerlijk en zonder invloed van de ander antwoorden.

2 - Delen en bespreken

Als beide vragenlijsten zijn ingevuld, neem dan de tijd om bij elkaar te gaan zitten en de antwoorden te bespreken.

Dit is het perfecte moment om vragen te stellen, opheldering te vragen en elkaars perspectief te begrijpen.

Voordat je dit gesprek voert, is het cruciaal dat jullie je allebei op je gemak voelen, ontspannen zijn en openstaan voor het bespreken van jullie verlangens en grenzen.

3 - Neem een open houding aan en geef geen oordeel

Gesprekken over seks kunnen kwetsbaar en zeer persoonlijk zijn. Iemand kan lang met bepaalde verlangens, fantasieën en nieuwsgierigheid naar iets hebben rondgelopen, zonder met iemand hierover te praten. Misschien uit schaamte of uit angst voor een oordeel.

Een open houding zorgt ervoor dat je deze gesprekken met empathie kunt voeren en bereid bent om het perspectief van je partner te begrijpen. Het moedigt eerlijke en transparante communicatie aan, zodat jullie allebei vrijuit jullie gedachten en gevoelens kunnen delen

.4 - Regelmatig opnieuw invullen:

verlangens, grenzen en seksuele voorkeuren kunnen in de loop van de tijd veranderen. Daarom adviseren we de Play Sheets regelmatig te herzien om jullie voorkeuren bij te werken en te zorgen voor wederzijds begrip en plezier.

Een koppel zit samen te praten

Je eigen Play Sheet maken

Het maken van een gepersonaliseerde Play Sheet kan een leuke en creatieve manier zijn om jullie relatie te verkennen. Hier zijn een paar dingen die je in je DHZ-Play Sheet kunt zetten:

1- Begin met open vragen. Neem vragen op die diepere reflectie mogelijk maken, zoals "Heb je een fantasie die je nog nooit hebt gedeeld en die je wilt proberen?", of "Wat vind je van vieze praatjes?"

2- Kies je categorieën: Neem verschillende soorten seksuele interesses en activiteiten op, zoals zintuiglijk spel, bondage, rollenspel of voorkeuren voor nazorg. Zorg ervoor dat er verschillende activiteiten aan bod komen om een volledig beeld te krijgen.

3- Maak het gemakkelijk om te antwoorden: voeg een beoordelingssysteem toe, zodat jij en je partner gemakkelijk kunnen praten over de mate waarin je je gemakkelijk voelt over iets, en het enthousiasme voor elke activiteit (bijv. "Ja, Misschien, Nee", of "Dit of Dat" opties).

4- Laat ruimte over voor opmerkingen en verzoeken: Voeg ruimte toe voor aanvullende opmerkingen of notities die misschien niet in de standaardvragen passen of die misschien niet zijn opgenomen.

Play Sheets zijn er voor iedereen

Play Sheets zijn een must in BDSM-dynamiek, maar ze vormen ook een geweldig hulpmiddel voor elk stel dat hun seksuele relatie wil verdiepen. 

Ze kunnen de soms lastige gesprekken makkelijker maken door je een stappenplan te geven dat je kunt volgen. En wie weet? Misschien ontdek je onderweg wel een paar nieuwe fantasieën.

Dus, ben je klaar om je partner nog beter te leren kennen en de spelletjes in de slaapkamer spannender te maken? Download ons Sinful Play Sheet of maak je eigen sheet, vul het in en laat de sensuele avonturen beginnen! Je kunt ons later bedanken.

Een stel zit samen op een date

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, Koperslager 8, 6422 PR Heerlen - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful